Velkommen til
Jobspecialisten

kursist

Profil.

Her finder du alle dine data. Du kan også se hvor langt du er kommet i kurserne. Du kan rette dine data, uploade foto, sende, gemme og printe de forskellige dokumenter.

kurser

Kurser

Kompetenceafklaring, Cv og ansøgning er de helt grundlæggende kurser. Dertil kommer en lang række yderligere kurser med samtalen, netværk og meget mere. Fælles for alle kurserne er at de er udarbejdet i samarbejdet med erhvervslivet, og andre fagfolk, for at sikre at du får de bedste værktøjer til din jobsøgning.

info

Information

Jobspecialisten.dk er et dansk ejet firma med hovedsæde i Odense.

Vi vægter kvaliteten højt og har derfor også hele tiden følere ude i forhold til hvad der virker, og hvad der ikke længere virker.

Vi vægter brugervenligheden højt og har derfor også testet de forskellige kurser, hvilket vi gør efter hver større opdatering.

Vi vægter også at give vores kunder tilliden til, at vi kan løfte opgaven som e-løsning og dermed frigive ressourcer til andet.

FAQ

Hvordan oploader jeg et billede?

Følg guiden under Foto på din profil. Find billedet og tryk upload.

Hvor stort skal billedet være?

Det betyder ikke så meget, da billedet bliver skaleret, så det passer til formålet.

Hvorfor skal jeg ikke skrive mit person nummer?

Vi har valgt ikke at bruge cpr nummer, da vi ønsker at du kan være uden overvågning og at du har størst sikkerhed. Vi har ikke noget at bruge din cpr nummer til, så derfor er det fravalgt.

Hvorfor skal jeg skrive telefon nummer ind?

Så blive dit telefon nummer sat ind sammen med dine data i både kompetencemappen, dit cv, din ansøgning og flere af de andre kurser.

Glemt adgangskode?

På forsiden under profil trykker du på knappen, glemt adgangskode. Du skriver din e-mail ind og trykker send. Kort efter modtager du et link hvor du kan nulstille og vælge ny adgangskode.

Glemt licens nr?

Spørg din sagsbehandler eller din kontaktperson i A-kassen.

Hvor får jeg et licens nr fra?

Enten fra dit jobcenter eller fra din a-kasse. Kender de ikke til Jobspecialisten.dk må du snakke med din kontaktperson og evt. vise siden frem.

Hvorfor er min profil lukket?

Din profil er lukket enten på grund af manglede aktivitet i 3 måneder, eller fordi dit jobcenter eller A-kasse ikke længere er kunde hos os.

Kontakt os

Navn*:
By*:
Mobil:
Email*:
Besked*: